| Podanie FighteR | 
|  | 
| 
					| FighteR | Date: Friday, 2012-05-04, 14:51:50 | Message # 1 |  | Group: Guests 

| Powiedz coś o sobie:chodzę do szkoły lubię grać w piłkę nożną , ręczną ale nie lubię grać w kosza Nick w ET:FighteR
 Miejsce zamieszkania:Ireland
 Xfire:nie posiadam
 Dlaczego sądzisz że możemy cię akceptować:jestem ogarnięty i nie wyrażam się po chamsku
 Dlaczego myślisz że klan AK jest dla ciebie:ponieważ są tam ogarnięte osoby
 Maxymalny rating jaki miałeś:ja się tym nie bawię
 Inne nicki w ET:Nie było
 Poprzednie klany:------
 Jak długo grasz w ET:4lata
 Aktywność (jak długo możesz grać dziennie) :od 2 do 3 i pół godziny
 Serwery na których grasz : na różnych
 |  |  |  |  | 
| 
					| nocnik | Date: Friday, 2012-05-04, 16:39:33 | Message # 2 |  |  Lieutenant general Group: Moderators Messages: 621 Status: Offline | Witam Te podanie to twoje tez ?? Bo podobne:
 http://armiakrajowa.ucoz.com/forum/4-143-1

Ps jak skladacie podania to na stronce dobrze by bylo sie zarejestrowac

|  |  |  |  | 
| 
					| gonz | Date: Friday, 2012-05-04, 17:58:40 | Message # 3 |  |  Major general Group: Administrators Messages: 375 Status: Offline | zamieszkaly w Irland IP z Polski

co mam na to wiecej powidziec

|  |  |  |  | 
| 
					| 2SexY | Date: Friday, 2012-05-04, 19:04:41 | Message # 4 |  | Private Group: Users Messages: 16 Status: Offline | To co n!ce teraz z prawdziwym wiekiem , a z innym państwem ??Z nocnikiem cie rozpracowaliśmy , a dodatkowo jak wchodziłeś na serwer sie sprzedałeś   |  |  |  |  | 
| 
					| lookas | Date: Saturday, 2012-05-05, 22:03:45 | Message # 5 |  |  Generalissimo Group: Administrators Messages: 825 Status: Offline | kolego.. IP 
 „Nasza ekipa, jakby się cofnąć wstecz,
 niczym AK lałoby dziś swą krew,
 za świata grzech, aż po ostatni wdech,
 bohaterów jęk, o nasz spokojny sen”
 |  |  |  |  |