| AZzel | 
|  | 
| 
					| AZzel | Date: Wednesday, 2012-02-15, 19:13:33 | Message # 1 |  |  Private Group: Members Messages: 12 Status: Offline | Powiedz coś o sobie: Witam wszystkich, nazywam się Marcin i obecnie mieszkam w Niemczech a dokładnie w Bielefeld  Interesuje się sportem oraz grami komputerowymi. Nick w ET: AZzel
 Miejsce zamieszkania: Niemcy (Bielefeld)
 Xfire: azzel1994
 Dlaczego sądzisz że możemy cię akceptować: Myślę że nie jestem początkowym graczem gram w ET już ponad 5lat. Kiedyś często pogrywałem na serwerach AK z nickiem AnGel.
 Dlaczego myślisz że klan AK jest dla ciebie: Chcę dołączyć do klanu **/AK/** ponieważ poszukuje stałego klanu w którym mógł bym siedzieć do końca mojej gry z ET i nie martwić się że klan kiedyś się rozpadnie.
 Maxymalny rating jaki miałeś: Około 21 na SL
 Inne nicki w ET: AnGel
 Poprzednie klany: .Fear>, evo., (często byłem w małych klanach którymi założycielami byli moi kumple)
 Jak długo grasz w ET: 5lat z przerwami
 Aktywność (jak długo możesz grać dziennie) : dziennie spędzam przed ET od 3 do 4 godzin
 Serwery na których grasz : Aktualnie tylko F|A RECRUTING
 |  |  |  |  | 
| 
					| SAKUL | Date: Wednesday, 2012-02-15, 19:32:27 | Message # 2 |  |  Major general Group: Moderators Messages: 293 Status: Offline | Quote (AZzel)  Kiedyś często pogrywałem na serwerach AK z nickiem AnGel. nie kojarze
   pany znata tego pana???

|  |  |  |  | 
| 
					| nocnik | Date: Wednesday, 2012-02-15, 19:40:49 | Message # 3 |  |  Lieutenant general Group: Moderators Messages: 621 Status: Offline | Witam ja z jaymoda nie kojarze chyba że ty grałeś jak ja jeszcze nie grałem   
 Quote (AZzel) Chcę dołączyć do klanu **/AK/** ponieważ poszukuje stałego klanu w którym mógł bym siedzieć do końca mojej gry z ET i nie martwić się że klan kiedyś się rozpadnie. Dobrze trafiłeś

Wpadne później zobaczyć jak grasz

|  |  |  |  | 
| 
					| AZzel | Date: Wednesday, 2012-02-15, 19:45:16 | Message # 4 |  | Group: Guests 

| Tak grałem przed wami znam ypresa, lookasa, God1l!ka i jeszcze paru innych. a co do grania dopiero wchodzę w formę gram może miesiąc teraz
 |  |  |  |  | 
| 
					| SAKUL | Date: Wednesday, 2012-02-15, 19:53:15 | Message # 5 |  |  Major general Group: Moderators Messages: 293 Status: Offline | Quote (nocnik) Dobrze trafiłeś a pewnie

|  |  |  |  | 
| 
					| foo | Date: Wednesday, 2012-02-15, 20:29:00 | Message # 6 |  |  Major general Group: Moderators Messages: 336 Status: Offline | no ja cos kojarze ty miales bialy nick? 

|  |  |  |  | 
| 
					| lookas | Date: Wednesday, 2012-02-15, 21:27:38 | Message # 7 |  |  Generalissimo Group: Administrators Messages: 825 Status: Offline | witaj Marcinie.. 
 f1 i ja proponuje trial...

na zdrowie

„Nasza ekipa, jakby się cofnąć wstecz,
 niczym AK lałoby dziś swą krew,
 za świata grzech, aż po ostatni wdech,
 bohaterów jęk, o nasz spokojny sen”
 |  |  |  |  | 
| 
					| SAKUL | Date: Wednesday, 2012-02-15, 21:34:36 | Message # 8 |  |  Major general Group: Moderators Messages: 293 Status: Offline | jak kolega od fajki jest na F1 to ja tez   

|  |  |  |  | 
| 
					| lookas | Date: Wednesday, 2012-02-15, 21:45:59 | Message # 9 |  |  Generalissimo Group: Administrators Messages: 825 Status: Offline | no jeśli to faktycznie AnGel to spoko, nie mam nic przeciwko... 
 Chyba ze znow jakis "SEDZIA" robi podchody

SAKUL, fajkuuu..

„Nasza ekipa, jakby się cofnąć wstecz,
 niczym AK lałoby dziś swą krew,
 za świata grzech, aż po ostatni wdech,
 bohaterów jęk, o nasz spokojny sen”
 |  |  |  |  | 
| 
					| foo | Date: Wednesday, 2012-02-15, 21:57:39 | Message # 10 |  |  Major general Group: Moderators Messages: 336 Status: Offline | cały lookas:) ale śledzctwo trzeba przeprowadzic     

|  |  |  |  | 
| 
					| Guest | Date: Wednesday, 2012-02-15, 23:06:34 | Message # 11 |  | Group: Guests 

| Tak lookas tu AnGel pamiętam cie zawsze z czarno żółtym nickiem   |  |  |  |  | 
| 
					| SAKUL | Date: Wednesday, 2012-02-15, 23:11:39 | Message # 12 |  |  Major general Group: Moderators Messages: 293 Status: Offline | Quote (Guest) zawsze z czarno żółtym nickiemuuu to niewielu pamieta

|  |  |  |  | 
| 
					| gonz | Date: Wednesday, 2012-02-15, 23:16:08 | Message # 13 |  |  Major general Group: Administrators Messages: 375 Status: Offline | hmm angel cos kojaze z gaymoda
   jak i evo no i fear :)) z banami
 ale spoko trial ok
 nic niemam przeciw

|  |  |  |  | 
| 
					| azel | Date: Wednesday, 2012-02-15, 23:50:39 | Message # 14 |  | Group: Guests 

| Super dzięki postaram się szybko wbić dobry rating   |  |  |  |  | 
| 
					| SAKUL | Date: Wednesday, 2012-02-15, 23:55:27 | Message # 15 |  |  Major general Group: Moderators Messages: 293 Status: Offline | Dobra Azzel jestes przyjety na trial, przywdziej tag i nasze barwy... Masz dwa tygodnie na wbicie rate 16,5 wedlug SL + nie mozesz w tym czasie nam podpasc
   czas bedziem ci liczyc od czwartku 16.02.2012 powiedzmy ze od 18:00 w strefie czasowej Polski, nie tego forum (czas wpisow bedzie prawidlowy kiedy przejdziemy na czas letni :-) ), termin nie przekraczalny...
 bylo paru, ktorym konkretnego terminu nie ustalilismy i sie wypieli na nas
 chce tego unikac wiec z Toba chce miec jasna sprawe
 ps: jak ma cie nie byc przez tydzien, albo pare dni: pisz na forum, moze przedluzymy czas traiala
 w kazdym razie powodzenia
 Pozdrawia Panzer Pussy S_A_K_U_L

|  |  |  |  |