podanie zongo
|
|
zongo | Date: Saturday, 2012-01-21, 20:48:16 | Message # 1 |
Private
Group: Users
Status: Offline
| Powiedz coś o sobie: Witam interesuje sie pilka nozna, lubie majsterkowac przy samochodzie Slucham dobrego minimalu Nick w ET: ZoNgO Wiek: 19 Miejsce zamieszkania: Raciąż Xfire: chwilowo nie Dlaczego sądzisz że możemy cię akceptować: Licze na szczęscie Dlaczego myślisz że klan AK jest dla ciebie: Kojarze paru graczy i sa wporzadku, wiec nic wiecej mi nie brakuje Maxymalny rating jaki miałeś: 3 lata temu mialem 22.71 bylem 23 na liscie Inne nicki w ET: brak Poprzednie klany: Wpisz w www.et.splatterladder.com moj nieck zongo, tam znajduja sie moje wszystkie klany Jak długo grasz w ET: zaczalem 7 lat temu chyba, ale mialem duzo przerw :/ Teraz powrocilem po 1,5 rocznej przerwie i gram dopiero ze 2 tygodnie Aktywność (jak długo możesz grać dziennie) : od 2 do 6 godzin Serwery na których grasz : FRANCECLAN[WOOD]
|
|
| |
lookas | Date: Saturday, 2012-01-21, 22:24:04 | Message # 2 |
 Generalissimo
Group: Administrators
| witaj Marcinie, 22 rate na SL? przyzwoicie... teraz bardziej wzorujemy sie na TB..
Quote (zongo) Serwery na których grasz : FRANCECLAN[WOOD]
zapraszam na nasz serwer... zachecam rowniez do czestego odwiedzania naszej strony...
p.s. powiedzmy ze ja jestem w stanie cie kupic, ale czas pokaze...
pozdrawiam
„Nasza ekipa, jakby się cofnąć wstecz, niczym AK lałoby dziś swą krew, za świata grzech, aż po ostatni wdech, bohaterów jęk, o nasz spokojny sen”
|
|
| |
cyshe:) | Date: Saturday, 2012-01-21, 22:27:46 | Message # 3 |
 Lieutenant colonel
Group: Moderators
| a jednak trafiłeś,mój błąd,zamiast com końcówke podałem .net :P
Więć tak,miałem okazję dzisiaj pograć z zong"iem,jest to bardzo zacięty zawodnik,dynamika,taktyka na bardzo dobrym poziomie,widać że masz tego skila.
Z mojej strony F1 zaś co do pozostałych będą musieli Cię zobaczyć w akcji,bo przypuszczam że nie mieli okazji.
Pozdrawiam
|
|
| |
PolskiSedzia | Date: Saturday, 2012-01-21, 22:47:47 | Message # 4 |
Private
| graj na fa na naszym serwie ocenie , bo na wooda nie moge wejsc
|
|
| |
nocnik | Date: Sunday, 2012-01-22, 09:06:54 | Message # 5 |
 Lieutenant general
| Mnie także na wood wywala pb. Pograj na jakimś servie f|a tylko uprzedź który wybierzesz bo dużo ich jest
|
|
| |
Diabool | Date: Sunday, 2012-01-22, 17:00:43 | Message # 6 |
Colonel
Group: Members
| Ja kolegę kojarzę jako że też grałem / gram na Woodzie , ale nie pamiętam jak grasz w najbliższym czasie odwiedzę Wooda i Zobaczymy Added (2012-01-22, 17:00:43) --------------------------------------------- Ok widziałem Cie w akcji , celność masz dobrą dynamikę też w sumie 1 co zauważyłem to się nie mogłeś połapać na polu walki .:P . do podobania nie mam nic jak i do twojej osobowości wiec masz tez F1 Jeśli chodzi o mnie 
" Podstawą Szczęścia Jest Wolność A Podstawą Wolności Odwaga "
|
|
| |
nocnik | Date: Sunday, 2012-01-22, 17:03:01 | Message # 7 |
 Lieutenant general
| Ja również miałem okazje z tobą pograć jak dla mnie f1 także
|
|
| |
Guest | Date: Sunday, 2012-01-22, 17:10:48 | Message # 8 |
Group: Guests
| No miałem problemy z polem walki, ale jakbym był trzezwy to bym sobie lepiej poradził Gram dopiero ze 3 tygodnie po dlugiej przerwie i wierze w to, że z dnia na dzień moja forma bedzie wzrastac ;]
|
|
| |
lookas | Date: Sunday, 2012-01-22, 17:32:44 | Message # 9 |
 Generalissimo
| jakich botow uzywasz?
„Nasza ekipa, jakby się cofnąć wstecz, niczym AK lałoby dziś swą krew, za świata grzech, aż po ostatni wdech, bohaterów jęk, o nasz spokojny sen”
|
|
| |
Guest | Date: Sunday, 2012-01-22, 17:42:40 | Message # 10 |
Group: Guests
| Wszystkich jakie sa :P hehe
|
|
| |
Diabool | Date: Sunday, 2012-01-22, 18:09:01 | Message # 11 |
Colonel
Group: Members
| Dobra uwaga Looki
" Podstawą Szczęścia Jest Wolność A Podstawą Wolności Odwaga "
|
|
| |
gonz | Date: Sunday, 2012-01-22, 18:21:48 | Message # 12 |
 Major general
| spoko nic niemam przeciw
|
|
| |
lookas | Date: Sunday, 2012-01-22, 20:40:37 | Message # 13 |
 Generalissimo
| ok, jestes przyjęty na trial... załóż tag i wciągam cię na listę.. widze ze z rate nie bedziesz mial wiekszego problemu wiec cisnij wysoko ale minimum to 16,5 w przeciagu 2 tyg... odwiedzaj tez forum, no i loguj sie na nim panie GUEST
have fun!
|
|
| |
zongo | Date: Sunday, 2012-01-22, 20:51:00 | Message # 14 |
Private
| Dzieki, postaram sie nabić jak najszybciej :P
|
|
| |
SAKUL | Date: Sunday, 2012-01-22, 21:45:26 | Message # 15 |