Podanie MrKolo232
|
|
MrKolo232 | Date: Thursday, 2011-12-29, 13:18:13 | Message # 1 |
Private
Group: Users
Status: Offline
| Powiedz coś o sobie: Witajcie moim hobby jest sport mianowicie Pływanie i pilka nozna lubie muzykę hip-hop ulubieni piosenkarze to eminem david guetta i wiele innych kumple mówią na mnie Dziku Nick w ET: MrKolo232 Wiek: 16 Miejsce zamieszkania:Kędzierzyn-Koźle Xfire: filip123eeee Dlaczego sądzisz że możemy cię akceptować: Ponieważ dośc dobrze gram w ET i mam nadzieje ,że dużo wniose nowego do klanu Dlaczego myślisz że klan AK jest dla ciebie: Zawsze chciałem być w jakimś dobrym klanie ,który jest aktywny . Maxymalny rating jaki miałeś: 5,5 ,a teraz mam chyba 5 http://et.trackbase.net/index.php?mod=playerinfo&idx=3714 Inne nicki w ET: |MrKolo232| filip123eeee KoLsK Poprzednie klany: PSET, AA Jak długo grasz w ET: 3lata Aktywność (jak długo możesz grać dziennie) : od 1,5h do 3 Serwery na których grasz :F|A NoQuater tam się dowiedziałem o klanie od InFeRnO
Message edited by MrKolo232 - Thursday, 2011-12-29, 14:13:24 |
|
| |
lookas | Date: Thursday, 2011-12-29, 17:41:36 | Message # 2 |
 Generalissimo
Group: Administrators
| witaj...
powiem tak... nawet przekonałeś mnie do siebie, przymykam oko na twój rating którego praktycznie w ogóle nie masz, szukam młodych ambitnych ludzi do współpracy... myślę że z czasem rozłożyłbyś skrzydła...
chcę żebyś wiedział że staram się być bardzo dokładnym w tym co robię, moją wadą bądź zaletą (sam zdecyduj) jest to że zwracam uwagę na szczegóły... i w tym momencie z mojej strony masz pod górkę!
chodzi mi o 3 drobne sprawy...
w podaniu napisałeś ze masz 16 lat: Quote (MrKolo232) Wiek: 16
zerknijmy na twój profil
rezultat? lat masz 18 powiedzmy że sie pomyliłeś wpisując dane i przejdzmy dalej...
w podaniu piszesz że pochodzisz z malowniczej krainy leżącej na śląsku i noszącej nazwę Kędzierzyn-Koźle twój profil mi mówi że jesteś ze Szczecina i mieszkasz nad dużą wodą, hmmmmm...
i jeszcze jedno.. czemu chowasz sie za nickiem? chciałbym wiedzieć z kim rozmawiam...
tak więc jest tu kilka niejasności, zupełnie niepotrzebnych, w związku z tym, no niestety, ja tego nie kupuje i jestem na nie... nie lubie gdy ktoś nie jest ze mną szczery!
to tyle z mojej strony, pozdrawiam!
„Nasza ekipa, jakby się cofnąć wstecz, niczym AK lałoby dziś swą krew, za świata grzech, aż po ostatni wdech, bohaterów jęk, o nasz spokojny sen”
|
|
| |
gonz | Date: Thursday, 2011-12-29, 21:46:12 | Message # 3 |
 Major general
| dolaczam sie do Lookasa sry ale wytlumacz nam jego pytania pozdr
|
|
| |
SAKUL | Date: Thursday, 2011-12-29, 22:55:23 | Message # 4 |
 Major general
Group: Moderators
| nie znam czlowieka, nie spotkalem sie z nim nigdzie...
|
|
| |
Inferno | Date: Thursday, 2011-12-29, 23:21:38 | Message # 5 |
 Major general
Group: Members
| Znam go. Pytał mnie na FA czy ma jakieś szanse dostania się... powiem tak: Koleś gra na normalnym poziomie.. ani to źle ani dobrze.
|
|
| |
MrKolo232 | Date: Friday, 2011-12-30, 09:37:35 | Message # 6 |
Private
| tak naprawdę mieszkam w kędzierzynie ale jak zakładałem konto to jak dawałem 16 to nie chciało mi zaliczyć rejestracji więc dałem 18 a Szczecin dałem ponieważ nie chciało mi się szukać kędzierzyna to moja wada nie lubię szukać Added (2011-12-30, 09:37:35) --------------------------------------------- A jak chcecie wiedzieć nazywam się Filip Juda mam nadzieje ,że będzie pozytywna opinia
|
|
| |
nocnik | Date: Friday, 2011-12-30, 10:15:47 | Message # 7 |
 Lieutenant general
| Tak odemnie: 1.Patrzac na twoj rtg to widać że rośnie 2.Dasz rade w 2 tygodnie wbić rtg 17 ? 3.Będe miał czas to wbije na F|A nQ 4.Co do danych rejestracji na stronie to lipa naprawde jest z czymś umnie nie chciało linku aktywacyjnego wysłać na wp.pl 5.Poczekam na wypowiedzi innych (:
|
|
| |
gonz | Date: Friday, 2011-12-30, 17:27:27 | Message # 8 |
 Major general
| propozyja zejdz z NQ i wejdz na jaymod czesto mozna kogos od nas zobaczyc na jaymodach od FA jek sie spotkamy i pogadamy na servie ja gram narazie na recruting od FA pozdr wbij rate 16.50 w 14 dni i bedzie git
|
|
| |
Diabool | Date: Friday, 2011-12-30, 19:14:34 | Message # 9 |
Colonel
| Ja też Cie nie widziałem ale chętnie bym zobaczył na serwie ,mnie także możesz zobaczyć na FA albo na Woodzie
" Podstawą Szczęścia Jest Wolność A Podstawą Wolności Odwaga "
|
|
| |
MrKolo232 | Date: Friday, 2011-12-30, 22:17:16 | Message # 10 |
Private
| co do ratingu spróbuje
|
|
| |
SAKUL | Date: Friday, 2011-12-30, 22:53:39 | Message # 11 |
 Major general
| Pany dajem mu tag, czy wbija na obecnym nicku?
|
|
| |
lookas | Date: Saturday, 2011-12-31, 01:21:29 | Message # 12 |
 Generalissimo
| Quote (MrKolo232) to moja wada nie lubię szukać
no to się znacznie różnimy
spoko teraz od razu inaczej to wszystko wygląda
Quote (MrKolo232) mam nadzieje ,że będzie pozytywna opinia
a to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.. pracuj..
ps. ewentualnie podrzuć jakąś butelkę to się dogadamy... jestem otwarty na wszelakie propozycje
„Nasza ekipa, jakby się cofnąć wstecz, niczym AK lałoby dziś swą krew, za świata grzech, aż po ostatni wdech, bohaterów jęk, o nasz spokojny sen”
|
|
| |
nocnik | Date: Saturday, 2011-12-31, 09:34:05 | Message # 13 |
 Lieutenant general
| Quote (lookas) ewentualnie podrzuć jakąś butelkę to się dogadamy lookas ty łapuwkarzu
|
|
| |
Diabool | Date: Saturday, 2011-12-31, 11:56:11 | Message # 14 |
Colonel
| jaka to łapówka Nocnik to tylko zwykły dobry gest no nie Luki
" Podstawą Szczęścia Jest Wolność A Podstawą Wolności Odwaga "
|
|
| |